Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a teklif: Keşfete tıkla

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a teklif: Keşfete tıkla

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçek gündemden haberi olmadığına atıfta bulunarak 'bir teklifimiz var' dedi. Karamollaoğlu, Erdoğan'ın sosyal medyadaki profilini, kişiselleştirilmiş gündeminden çıkarıp Türkiye gündemine almasını ve 'keşfet'e tıklamasını söyleyerek 'İşte o zaman gerçekleri görecektir' ifadelerini kaydetti.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçek gündemden haberi olmadığını söyledi.

Saadet Partisi lideri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Erdoğan'a bir teklifimiz var' diyerek şu ifadeleri kaydetti:

'GÜNDEMİNİ TÜRKİYE'YE AL'

Sn. Erdoğan'ın ülkenin gerçek gündemini öğrenebilmesi için kendisine bir teklifimiz var:

Sosyal medyadaki profilini kişiselleştirilmiş gündemden çıkarıp Türkiye gündemine bir alması ve sonra “keşfet”e tıklaması.

İşte o zaman gerçekleri görecektir.

Türkiye gündeminin;
-KHK mağdurlarından ve EYT’lilerden,
-Atama bekleyen öğretmenlerden,
-Yüksek enflasyondan ve işsizlikten,
-Adaletsizlikten ve liyakatsizlikten,
-Değer kaybeden Türk lirasından, konut krizinden ve çok daha fazlasından oluştuğunu bizzat kendisi görecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN