Kılıçdaroğlu'ndan Gazze çağrısı: Dünya bu katliama dur diyecek ya da...

Kılıçdaroğlu'ndan Gazze çağrısı: Dünya bu katliama dur diyecek ya da...

Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İsrail'in ablukası altındaki Gazze'de yapılan katliam için dünyaya çağrıda bulundu. İsrail'in bu gece operasyonları genişletme kararı almasının ardından Kılıçdaroğlu, "İsrail Başbakanı hala hastaneleri hedef gösteriyor. Bu gece, bu katliama sessiz kalan herkesin eline masum kanı bulaşır. Dünya, ya bu katliama dur diyecek ya da ortak olacak, bunun ortası yok!" diyerek tepki gösterdi.

Hamas, İsrail'e yönelik son yılların en büyük saldırısını gerçekleştirdi. İsrail ordusu 'savaş durumu alarmı' ilan etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail'in ablukası altındaki Gazze'de yapılan katliam için dünyaya seslendi.

İsrail Başbakanı'nın Şifa Hastanesi'ni hedef alarak Gazze'ye yönelik operasyonları genişletme kararı almasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, Gazze’de masumlar katlediliyor, yetmezmiş gibi, İsrail Başbakanı hala hastaneleri hedef gösteriyor. Bu gece, bu katliama sessiz kalan herkesin eline masum kanı bulaşır. Dünya, ya bu katliama dur diyecek ya da ortak olacak, bunun ortası yok!" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Dış dünyayla bağlantısı koparılan Gazze, ağır bir bombardıman altında… Gazze’de masumlar katlediliyor, yetmezmiş gibi, İsrail Başbakanı hala hastaneleri hedef gösteriyor. Bu gece, bu katliama sessiz kalan herkesin eline masum kanı bulaşır. Dünya, ya bu katliama dur diyecek ya da ortak olacak, bunun ortası yok! Dualarım mazlum Filistin Halkı için…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN