Kimseyi eli boş göndermeyecekler! Son 25 gün... Fiat'tan rakamlara okkalı güncelleme

Kimseyi eli boş göndermeyecekler! Son 25 gün... Fiat'tan rakamlara okkalı güncelleme

Ekim ayıyla birlikte Fiat Egea fiyatları güncellendi! 25 gün boyunca geçerli olacak kampayanın detayları haberimizde...

Türkiye'nin önde gelen otomobil üreticilerinden Fiat, popüler modeli Egea Sedan'ın fiyatlarında Ekim ayı itibariyle güncellemeleri duyurdu. Ağustos ayında 729 bin 900 TL'den başlayan fiyatlar, yapılan zamlarla birlikte 752 bin 900 TL'ye yükseldi.

1.jpg

FİAT EGEA SEDAN'IN YENİ FİYATLARI

Fiat Egea Sedan, Türkiye pazarında geniş bir müşteri kitlesi tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Ekim ayı güncellemelerine göre, Egea Sedan'ın en uygun versiyonu olan Easy 1.4 Fire 95 HP, artık 752.900 TL'den satın alınabiliyor. Diğer versiyonlar ise şu şekildedir:

Easy 1.3 M.Jet 95 HP: 916.900 TL
Easy 1.6 M.Jet 130 HP DCT: 1.038.900 TL
Easy 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT: 1.170.900 TL

DONANIM SEVİYELERİNE GÖRE FARKLI FİYATLAR

Fiat Egea Sedan, kullanıcılara üç farklı donanım seviyesi olan Urban, Lounge ve Limited seçenekleri sunuyor. Her bir seviyede farklı motor seçenekleri mevcut ve fiyatlar, donanım seviyesi ve motor seçeneklerine göre değişkenlik göstermektedir.

2.jpg

OTOMOBİL SEVERLERİN TEPKİLERİ

Fiat Egea Sedan'ın fiyatlarındaki bu güncelleme, otomobil tutkunları arasında karışık tepkilere neden oldu. Kimileri, zam oranının yüksek olduğunu düşünerek hayal kırıklığı yaşarken, diğerleri Egea Sedan'ın sunduğu özellikler ve konforu göz önünde bulundurarak fiyat artışını kabul edilebilir bulduklarını ifade ettiler.

KAMPANYALAR VE OPSİYONLARLA DEĞİŞEN FİYATLAR

Fiat Egea Sedan, kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla sunulduğundan, kampanyalar ve opsiyon tercihlerine bağlı olarak fiyatlar değişebilir. Bu nedenle, otomobil almayı düşünenlerin güncel fiyatları ve kampanyaları takip etmeleri önemlidir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN