KPSS önlisans sınav giriş belgesi çıktısı nasıl alınır? KPPS önlisans sınav giriş belgesi siyah beyaz mı, renkli mi olmalı?

KPSS önlisans sınav giriş belgesi çıktısı nasıl alınır? KPPS önlisans sınav giriş belgesi siyah beyaz mı, renkli mi olmalı?

2022 KPSS önlisans tarihine az bir süre kaldı. Devlet dairelerinde memur olmak isteyen adayların katıldığı KPPS'nin önlisans sınavı bu hafta sonu yapılacak. Sınav giriş belgesi olmayan adaylar sınav binasına alınmayacak. İşte, 2022 KPSS önlisans sınav giriş belgesi sorgulama sayfası...

KPSS önlisans sınav giriş belgesi yayınlandı. ÖSYM'nin sitesinde yayınlanan giriş belgeleri olmadan sınava alınmayan adayların yanlarında kimlik kartı götürmeleri de gerekiyor.

2022 KPSS ÖN LİSANS SINAV YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) düzenlediği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) önlisans testi 9 Ekim 2022 Pazar günü ülke genelinde gerçekleşecek.

Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr internet adresinden sınav giriş belgesine ulaşabilir.

Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunacak. Adaylar girdikleri sınava ait Sınava Giriş Belgesi'ni yanında bulundurmak zorunda. Bu belge olmadan sınava girmek mümkün değil.

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ SİYAH BEYAZ MI RENKLİ Mİ OLMALI?

Adaylar internetten edinecekleri KPSS önlisans sınavı giriş belgesini siyah-beyaz veya renkli olarak çıktısı alabilir. Adayın kişisel bilgilerinin ve fotoğrafının sınav giriş belgesinde net olarak okunabilmesi gerekiyor.

Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunduğu takdirde adayın sınavı geçersiz sayılacak.

2022 KPSS ÖN LİSANS KAÇ SORU, KAÇ DAKİKA?

Sınavda adaylara Genel Yetenek ve Genel Kültür testleri uygulanacak. KPSS ön lisans sınavının süresi 130 dakika olacak.

2022 KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKTISI ALMA EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN