Mansur Yavaş'ın 'BLD 4.0' videosunun tamamı yayınlandı

Mansur Yavaş'ın 'BLD 4.0' videosunun tamamı yayınlandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, tanıtımıyla merak uyandıran 'BLD 4.0' videosunun tamamı paylaşıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, daha önce tanıtımıyla dikkat çeken 'BLD 4.0' videosunu takipçileriyle paylaştı. Videoda "Artık dijital katılımcılık ile bütçeyi yönetecek, yaşadığınız şehrin projelerini belirleyeceksiniz. Başkent sizin, karar sizin" dendi.

NETFLİX ÖRNEK ALINDI

Netflix’in tasarımı örnek alarak hazırlanan videonun başında yerel seçimler dönemine ait bazı ses kayıtları duyuluyor. Daha sonra şehirde yaşayanlara çeşitli sorular yöneltiliyor. "Ankara'yı birlikte yönetmek ister misiniz?" diye sorulan videoda, şöyle deniyor:

"Ankara'nın bu eşsiz ve güzel hikayesini oluşturan sizlersiniz. Artık dijital katılımcılık ile bütçeyi yönetecek, yaşadığınız şehrin projelerini belirleyeceksiniz. Başkent sizin, karar sizin. Dijital Belediyecilik 4.0’a hoş geldiniz."

Paylaşılan video şöyle: 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN