Meteoroloji Genel Müdürlüğü duyurdu! 48 personel istihdam edilecek: Şartlar açıklandı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü duyurdu! 48 personel istihdam edilecek: Şartlar açıklandı...

İş arayanlar müjde! Meteoroloji Genel Müdürlüğü iş alımı yapacağını duyurdu! Yapılan duyuruya göre 48 personel istihdam edilecek! Şartlar açıklandı! İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatlarında görev alacak 48 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

205659.jpg

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Meteoroloji, 2022 KPSS puanı esas alınarak 41 temizlik görevlisi, 6 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi ile 1 şoför alacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, alımların kariyer kapısı üzerinden gerçekleştirileceğini belirtti. Başvurular, e-Devlet üzerinden Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresinden (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) alınacak.

Başvuru tarihleri 30 Ekim-13 Kasım 2023 olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN