Meteoroloji'den 21 ile uyarı: Aşırı sıcağa dikkat!

Meteoroloji'den 21 ile uyarı: Aşırı sıcağa dikkat!

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; Karadeniz Bölgesi'nde sağanak yağış beklenirken, ülkenin geri kalanı, mevsim normallerinin üzerinde bir sıcağın etkisi altında olacak. Meteoroloji, 21 ilde hava sıcaklığının 35 derecenin üzerinde olacağını bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülkenin kuzeydoğusu ile İç Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Giresun'nun iç kesimleri, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan ve Kars çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Sıcaklığın 35 derecenin üzerinde olacağı iller; Manisa, İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Burdur, Isparta, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kilis, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Siirt, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli şeklinde sıralandı.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle kuzey, yurdun güney kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

25 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

1-002.jpg

26 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

27 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

1-004.jpg

28 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-005.jpg

29 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

1-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN