MHP'li Semih Yalçın'dan BİM yöneticisi Galip Aykaç'a hakaret: Ahlaksız, edepsiz

MHP'li Semih Yalçın'dan BİM yöneticisi Galip Aykaç'a hakaret: Ahlaksız, edepsiz

Zincir marketlerdeki fiyat artışı tartışması devam ediyor. Konuya son dahil olan isim ise MHP'li Semih Yalçın oldu. Yalçın, sosyal medya hesabından, BİM yöneticisi Aykaç'a hakaretlerde bulunup FETÖ yanlısı olmakla suçladı.

Son günlerin en çok tartışılan konu hiç kuşkusuz zincir marketlerdeki etiketler. Artan enflasyon rakamları ile birlikte etiketlerdeki fiyatlarda da artış meydana geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğoan'ın ise zincir marketlerdeki fiyatlara karşı söylemleri, bu konuda yeni yolların izleneceği sinyalini vermişti.

Dün ise BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, konu ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Kendilerinin hedef gösterildiğini belirten Aykaç, "Biz bu ülkenin temel taşlarıyız, bu temel taşları yerinden oynatmaya da bunların güçleri yetmez. Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz" ifadelerini kullanmıştı.

MHP'Lİ İSİM AYKAÇ'A SESLENDİ

Bugün ise MHP'den yeni bir hamle geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan, "BİM İcra Kurulu Üyesi sıfatını taşıyan Galip Aykaç nam ahlaksız ve edepsiz hortumcu, piyasa spekülasyonuyla ceplerini dolduran bazı süpermarketlerin kirli oyunlarının genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından ifşa edilmesinden ötürü salyalarını akıtmış.

Yıllardır halkın sırtına kene gibi yapıştıkları vatandaşın kanını emen asalaklar, bundan böyle MHP’yi karşılarında bulacaklar. Uzunca bir süredir petrol fiyatları düşüşte iken, enflasyonun ateşi düşme eğilimindeyken, döviz kuru yatay seyir izlerken; halkın ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerine her hafta insafsızca zam yapan haramzadelerin, artık amansız hasmıyız" ifadelerini kullanarak Aykaç'a hakaretlerde bulundu.

"FETÖ YANLISI"

Yalçın, Aykaç'a yönelik olarak fiyatlar ile keyfi olarak oynandığını iddia edip, FETÖ yanlısı olmakla suçladı. Yalçın, ifadelerinin geri kalanında, "Fiyatlarla keyfî olarak oynayıp hayat pahalılığını körükleyen, akıllarınca halkı infiale ve kaosa sevk ederek iktidarı düşürme planları yapan, bitip tükenmek bilmeyen kazanma hırslarıyla FİYAT TERÖRÜ yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz.

Piyasadaki olağan dışı fiyat artışlarının müsebbip ve müşevviki bazı süpermarketlerin ortak hareket ederek halkın ekmeğine uzattıkları haris ve tecavüzcü elleri kıracağız. Halkın hakkını, haram kâr istiflenmiş kursaklarından çıkaracağız.

Kirli ellerini cebimizden çekmeyen, Kırk Haramiler misali her köşe başını tutan, FETÖ’vari çıkar ortaklığı oluşturarak bize tuzak kurmaya yeltenen bazı süpermarketlerin spekülatör sahipleriyle yöneticilerine karşı aziz milletimizi uyanık olmaya davet ediyoruz” dedi.

BAHÇELİ VE ERDOĞAN DA HEDEF GÖSTERMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zincir marketlerdeki fiyat artışları ile ilgili tek suçlunun marketler olduğunu savunarak, “‘FETÖ’yle irtibatları araştırılsın” şeklinde konuşmuştu.

Erdoğan ise, “Para cezası demek ki bunları ıslah etmiyor. Para cezasının dışında atılacak adımları da ilk kabine toplantımızda inşallah masaya yatırırız ve oradan da bunların üzerine ayrıca gideriz” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN