Mutfak tüpü kullananların ocağına incir ağacı dikildi! 18 günde üçüncü zam: Yeni fiyatlar evde ateş yaktıracak

Mutfak tüpü kullananların ocağına incir ağacı dikildi! 18 günde üçüncü zam: Yeni fiyatlar evde ateş yaktıracak

Mutfak tüpü kullananlara kötü haber! Ocaklarına incir ağacı dikildi! 18 günde tüp fiyatlarına üçüncü kez zam geldi! Yeni fiyatlar bu kez cep yakacak...

1 Ocak'tan bu yana üçüncü kez zam yapılan mutfak tüpleri, tüketicilere ek maliyet getirmeye devam ediyor. İlk olarak Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı ile karşılaşan mutfak tüpleri, 12 kilogramlık olanın fiyatına 25 TL eklenerek 580 TL oldu. Aynı dönemde küçük tüp de 6 TL zam alarak 135 TL seviyesine yükseldi.

3. KEZ TÜP FİYATLARINA ZAM GELDİ

12 kg mutfak tüpü alanları yakından ilgilendiriyor! Bunu yapanlar 835 bin TL ceza ödeyecek

Zamlar ardı ardına gelirken, bir sonraki güncelleme ile 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatı 630 TL'ye, küçük tüpün fiyatı ise 140 TL'ye çıktı. Ancak tüketiciye yapılan son zam ile birlikte gece yarısı 12 kilogramlık mutfak tüpü 640 TL'ye, küçük tüp ise 145 TL'ye yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN