O bankadan arabası olan emeklilere müjde! Yıllardır yaptıkları ödeme son buluyor: Artık ücretsiz faydalanacaklar

O bankadan arabası olan emeklilere müjde! Yıllardır yaptıkları  ödeme son buluyor: Artık ücretsiz faydalanacaklar

O bankadan arabası olan emeklilere müjde geldi. Emekliler yıllarca para ödedikleri o uygulamadan artık ücretsiz faydalanacaklar. İşte detaylar…

Promosyon kampanyasını güncelleyen Ziraat Bankası, emeklilere müjdeleri peş peşe sıraladı. Banka yetkilileri, "İlk kez emekli maaşı alacak müşterilerimiz, Bankamızı tercih ederek bir yıl boyunca geçerli olacak avantajlardan hemen faydalanmaya başlayabilir" diyerek yeni kampanyanın detaylarıyla ilgili de bilgi verdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN EMEKLİYE PROMOSYONA EK FIRSATLAR

Emekli promosyonlarının 12 bin liraya yükselmesinin ardından Ziraat Bankası, maaşını taşıyan emeklilere sunacağı diğer fırsatları da müjdeledi. Bu kapsamda, maaşını Ziraat Bankası’ndan almaya başlayan emeklilere vadeli mevduat faiz avantajı sunulacak.

arabasi-olan-emekliye-mujde-1.jpg

arabasi-olan-emekliye-mujde-2-001.jpg

EMEKLİLER ARTIK HGS ÜCRETİ ÖDEMEYECEK

Ayrıca Ziraat Bankası, ilk defa emekli olan ve maaşını bankadan almaya başlayanlara özel yeni bir hizmet daha sundu. Bu kapsamda arabası olan ve maaşını Ziraat Bankası’ndan almaya başlayan emekliler hiçbir bedel ödemeden HGS etiketi hizmetinden faydalanabilecek.

Bunlara ek olarak banka, emekli müşterilerine özel %25 indirimli kasa hizmeti ve dijital kanallardan Havale-EFT,FAST işlemlerini de ücretsiz gerçekleştirme imkanı sunuyor. Ziraat Bankası’nın yeni emekli müşterilerine özel sunduğu tüm bu hizmetlerden faydalanmak için en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurarak, emekli maaşınızı taşıyabilir ve ayrıcalıklı hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN