O belediye düğmeye bastı! KPSS 65 puanı olanlar kaçırmasın! Kadrolar açıklandı: O tarihte başlıyor

O belediye düğmeye bastı! KPSS 65 puanı olanlar kaçırmasın! Kadrolar açıklandı: O tarihte başlıyor

Ağustos ayı ile birlikte personel alımları da hız kesmeden devam ediyor. İŞKUR güncel ilanlarını yayınlarken son olarak belediye kapsamında personel alımı yapılacağını duyurdu. Yayınlanan ilan kapsamında mühendis ve veteriner alımı yapılacağı belirtildi. İşte İŞKUR personel başvuru detayları…

İŞKUR yeni haftada yeni ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. İŞKUR milyonlarca kişiye istihdam sağlarken son olarak Bolu Belediyesi kapsamında personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yayınlanan ilan kapsamında adaylardan istenen şartlar ve kadro bilgileri de merak ediliyor. İşte İŞKUR personel başvuru detayları…

BOLU BELEDİYESİ PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

Hem özel sektör hem de kamu kurumları kapsamında yapılan personel alımları dikkat çekerken İŞKUR yeni ilanları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bolu ilinin Gerede ilçesine bağlı bulunan belediyede eleman eksikliğini tamamlamak üzere personel alımı yapılacağı belirtildi. Kurum bünyesinde veteriner ve mühendis alımı yapılacağı belirtilirken adaylardan KPSS şartı istendiği de aktarıldı. Adayların genel şartları sağlaması gerektiği belirtilirken 2022 KPSS sınavından da en az 65 puan almış olması gerektiği vurgulandı.

bolu-gerede-belediyesi.jpg

HANGİ BÖLÜMLERDEN ALIM YAPILACAK?


İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan kapsamında veteriner hekim için adayların lisans diploması olması gerektiği belirtildi. Mühendis kadrosuna başvuruda bulunacak adayların ise Harita Mühendisliği, Geometrik Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri programlarından mezun olması gerektiği aktarıldı. İŞKUR üzerinden yapılan başvuruların 19 Eylül 2023 tarihinde başlayacağı ve 22 Eylül 2023 tarihinde sona ereceği aktarıldı. Adayların başvuruları şahsen yapması gerektiği aktarılırken başvuru işlemlerinin Gerede Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Kitirler Mah. Eski Hükümet Sok. No:2 Gerede/BOLU) adresine yapılacağı vurgulandı.

veteriner-1.jpg

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bolu Gerede Belediyesi kapsamında yapılacak personel alımları için adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve kimlik kartına sahip olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması,
  • Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması ya da askerlikle ilişiğinin bulunmaması,
  • Önceki çalıştığı kamu kurumlarından disiplinsizlik nedeniyle çıkarılmamış olması,
  • B sınıfı ehliyete sahip olması,
  • KPSS P3 puan türünde en az 65 puan almış olması şartları isteniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN