O bölgemize bile kar yağacak! O gün lapa lapa kar yağacak... Beyaz örtü tüm Türkiye'yi kaplayacak

O bölgemize bile kar yağacak! O gün lapa lapa kar yağacak... Beyaz örtü tüm Türkiye'yi kaplayacak

Son dakika haberi... Ocak ayının başından bu yana devam eden sıcak hava dalgası son üç gündür kendisini soğuk havaya bırakmış durumda. Kuru soğuk etkisini iyice göstermeye başlarken vatandaşlar 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Kar ne zaman geliyor?' sorularını araştırmaya başladı. Hava durumu tahminleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, beklenen tarihi açıkladı. O tarihte lapa lapa kar yağacak. Tüm Türkiye'yi etkisi altına alacak olan fırtına geliyor!

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken son 3 gündür soğuk hava dalgası etkisini iyice göstermeye başladı. Beklenen yağışların bir türlü yağmaması Türkiye'de kuraklık alarmına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarıları yapılırken vatandaşlar 'İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Kar ne zaman geliyor?' sorularını araştırmaya başladı. Daha önce İstanbul'a yağacak olan kar yağışını doğru tahmin eden ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, fırtına geliyor diyerek beklenen tarihi açıkladı. O gün lapa lapa kar yağacak. Planlarınızı yaparken bu tarihlere dikkat edin. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

ÜNLÜ UZMAN UYARDI! KAR FIRTINASI GELİYOR

Yağışların gecikmesi sonrasında uzmanlardan peş peşe kuraklık uyarıları gelirken gözler kar yağışına çevrilmiş durumda. Milyonlarca kişi 'Kar ne zaman yağacak? İstanbul'a ilk kar ne zaman geliyor?' sorusunu araştırırken ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, kar yağışı için tarih verdi. 'Karadeniz bölgesine bile yağacak' diyen Kerem Ökten, müjdeyi verdi.

dssdds.jpg

O BÖLGEMİZE BİLE KAR YAĞACAK

Ülke genelinde kuraklık alarmı verilirken beklenen yağışlar sonunda geliyor. Kerem Ökten, kar ve yağmur bol bol yağacak diyerek, "Türkiye Perşembe gecesinden itibaren çok bereketli bir döneme giriyor. Kar ve yağmur bol bol yağacak. Buna bütün bölgeler dahil. Uzun zamandır kar bekleyen Karadeniz Bölgesi de." müjdeyi duyurdu. O tarihten sonra sakın dışarı çıkmayın.

b1.jpg

BU TARİHLERDE SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN

Şubat ayının yağış açısından oldukça verimli geçeceğini belirten Ökten, "Cuma gecesinden itibaren Doğu Anadolu ardı ardına kar yağışları alarak kalın bir kar tabakasına kavuşacak. Şubat ayı çok verimli görünüyor." diyerek uyardı. Beyaz örtü tüm Türkiye'yi kaplayacak.

b2.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı, Balıkesir’in kuzey kesimlerinin hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

fdfddf-14.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

26 OCAK 2023 PERŞEMBE

h1.png
27 OCAK 2023 CUMA

h2.png
28 OCAK 2023 CUMARTESİ

h3.png
29 OCAK 2023 PAZAR

h4.png
30 OCAK 2023 PAZARTESİ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN