Onlar şaka yapınca kimse gülmüyor! Şaka yapmayı beceremeyen 5 burç belli oldu

Onlar şaka yapınca kimse gülmüyor! Şaka yapmayı beceremeyen 5 burç belli oldu

Günlük burç yorumları merakla takip edilirken yapılan son araştırma herkesi şoke etti. Mizahtan anlamayan 5 burç belli oldu. Onlar şaka yapınca kimse gülmüyor! Bu kişiler hem şakadan anlamıyor hem de şaka yapamıyor. İşte şakadan anlamayan 5 burç ve özellikleri...

Hayatımıza yön veren burç yorumları okuyucular tarafından merakla takip edilmeye devam ediliyor. Günlük burç yorumları uzmanlar tarafından hazırlanırken yapılan son araştırma herkesi şoke etti. Şakadan anlamayan 5 burç belli oldu! Bu burçlar hem şakadan anlamıyor hem de şaka yapamıyor. Ortamlarda bu burçlardan uzak durun!

ŞAKA YAPMAYI BİLMEYEN 5 BURÇ AÇIKLANDI! BUNLARDAN UZAK DURUN

Ortamlara girmek istiyorsanız bu burçlardan uzak durun. Yapılan şakalara alınan ve kişisel cevap veren hatta hakarete kadar giden tepkiler veren burçlar belli oldu. Şaka yaparken bile faciaya neden oluyorlar. İşte mizahtan anlamayan 5 burç ve özellikleri;

1- OĞLAK BURCU

Oğlak burçları oldukça disiplinli ve sorumluluk sahibi insanlardır. Çok katı olan bu burçlar şaka yapmakta oldukça zorlanır. Her ortamda ciddi bir tavırla takılırlar.

2- BOĞA BURCU

Boğa burçları hem pratiktir hem de odaklanınca oldukça kararlıdır. Sorumluluklarını ciddiye alan bu burçlar hayata daha temkinli yaklaşmayı tercih ederler. Onlar asla şaka kabul etmezler ve yapamazlarda.

fdfd-26.jpg

3- YENGEÇ BURCU

Yengeçler duygusal hassasiyetleri ve besleyici doğalarıyla tanınırlar. Mizahı takdir edebilseler de, bunu her zaman kendileri başlatamayabilirler.

4- AKREP BURCU

Bu yoğun burç, hedeflerine oldukça odaklanabilir ve bazen mizah onlara ulaşamaz. Derin ve bazen gizemli doğaları, onların kaygısız veya yüzeysel şakalara katılmaya daha az eğilimli görünmelerine neden olabilir.

5-BAŞAK BURCU

Başak detaya ve pratikliğe önem verir. Onlar eleştirel düşünürler ve mizahınızı her zaman takdir etmeyebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN