Özel'den maden ocağında ölen işçi için başsağlığı mesajı

Özel'den maden ocağında ölen işçi için başsağlığı mesajı

CHP Lideri Özel, Zonguldak'ta özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Şenol Zurnalı için yayınladığı başsağlığı mesajında "Zonguldak Kilimli'deki bir maden işletmesinde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren madenci Şenol Zurnalı'ya Allah'tan rahmet, yaralı madenci Savaş Onur'a acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zonguldak'ın Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Şenol Zurnalı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Zonguldak Kilimli'deki bir maden işletmesinde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren madenci Şenol Zurnalı'ya Allah'tan rahmet, yaralı madenci Savaş Onur'a acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN