Peker'in gündeme getirdiği Sezgin Baran Korkmaz'ın o görüntüleri

Peker'in gündeme getirdiği Sezgin Baran Korkmaz'ın o görüntüleri

Organize Suç Örgütü lideri Sedat Peker son videosunda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun SBK Holding A.Ş.'nin sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ı yurt dışına kaçması yönünde uyardığını ileri sürdü. Peker'in 5 Aralık'ta Soylu ile görüştükten sonra ülkeyi terk ettiğini iddia ettiği Sezgin Baran Korkmaz, havalimanında ülkeyi terk ederken güvenlik kameraları tarafından böyle görüntülenmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, SBK Holding sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da aralarında olduğu 19 kişi hakkında "kara para aklama, mal ve hizmet alımı olmadan yüksek tutarda para transferleri yapmak" suçlamalarıyla yürütülen soruşturma kapsamında operasyon başlatılmıştı.

123.jpg

SBK Holding A.Ş. sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın yurtdışına çıkış görüntüleri ortaya çıktı. Korkmaz, 5 Aralık'ta eşiyle birlikte İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına çıkıyor.

1234.jpg

4 ilde yapılan operasyonlarda 10'u gözaltına alınırken, Korkmaz'ın da aralarında olduğu 8 kişinin yurtdışında olduğu belirlendi.

12345.jpg

Sezgin Baran Korkmaz'ın karısı ile 5 Aralık'ta İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına gittiği görüntüler ortaya çıktı.

2-002.jpg

Görüntülerde Korkmaz, eşiyle güvenlik noktasından geçiyor. Korkmaz daha sonra eşiyle birlikte havalimanının içerisine doğru yöneliyor.

SEDAT PEKER'İN SEZGİN BARAN KORKMAZ HAKKINDA İDDİALARI

"Bodrum'da Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli var. Sahibi kim? Sezgin Baran Korkmaz, bu arkadaş Türkiye'de de aranıyor ABD'de de. Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kimler var? Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toplu Ankara, İçişleri Bakanlığı'nın koyduğu yasakları kaldıran makam. Bu adam o kadar rahat ki sıfır kilometre BMW X5'le görevine gidiyor.

Devlet bunlara Opel veya Passat veriyor. Kim ne der diye düşünmeden kaç milyonluk arabayla işe gidip geliyor. Sınırları aşmışlar. Güç zehirlenmesi böyle bir şey. Her yer onlarda yapılanmayı biliyor, Tayyip abinin iyi adamı bu adam.

Onu da anlatacağım. Eski koruma şimdi bunu Koruma Daire Başkanı yaptı Ekrem Gülen. Kim bu? Silivri Emniyet Müdürü'nün intihar etmesine neden olan canavar. Gencecik çocuğu bunalıma sokup kafasına sıkmasına neden oldu."

"KORKMAZ HEMEN YURT DIŞINA ÇIKMIŞ MI?"

"Ey gidi bütün kayıtlar çıkacak ortaya. Sezgin Baran Korkmaz 6 Aralık'ta yurtdışına gidiyor. Bundan sonra anlatacağım. Hiçbir şeyin önemi olmasa da içişleri Bakanı'yla görüştürmek için Organize Suçlar Daire Başkanı telefonla arayıp hakkında dosya olan ve 6 aydır aranan bir adamı, İçişleri Bakanlığı'na çağırıyor ve görüşüyor.

Yurtdışına çıkmasını söylüyor ve çıkıyor. İşler bozuluyor bu 45 milyonu kabul ediyor bizim Sezgin Baran Korkmaz, Çünkü karşısında devlet var. Otelini istediler adamın. Mübariz'e yaptılar ya otelini limanına... Böyle bir namussuzluk olur mu? Ben size belgelerini de göstereceğim ama belgeye de gerek yok. Siz, muhalefete baskıyı kuracaksınız. 5 Aralık'ta 'Sezgin Baran Korkmaz İçişleri'ne geldi mi kamera kayıtlarını çıkarın' diyecekler. Sezgin Baran Korkmaz hemen yurt dışına çıkmış mı?

İş nasıl bozuluyor onu anlatacağım. Otelini istiyorlar hani? Sezgin Baran Korkmaz bakıyor, 45 milyonla başlamıştık otel elden gidiyor. Türkiye'ye dönmüyor bu. 28 Aralık'ta operasyon yapıyorlar. 29 Aralık'ta 45 milyon doların ödenme günü. Haciz günü. Sezgin Baran'ın karısını gözaltına alıyorlar. Benim evime gidip karımla korkutmak istediler ya aynısını ona yapıyorlar. Bu Veyis, olayı toparlayayım diye arayan da bu Veyis."

SEDAT PEKER TARİHİ DÜZELTTİ

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün yayınladığı 9. videoda Sezgin Baran Korkmaz'ın Süleyman Soylu'yla görüştüğü tarihi yanlış söylediğini ifade etti.

Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Peker, ''Dün uykusuz olduğum için bir gün yanlış söylemişim. Sezgin Baran Korkmaz’ın bakanla görüşmesi ayın 4’ünde, yurtdışına çıkışı ayın 5’inde. 40 yaşına kadar olan kardeşlerim, söz namus, bileğimi keseceğim. Söylediklerimin hepsi doğru. Namuslu gazetecilere, namuslu muhaliflere baskı yapın. sülü Yüce Divan’a gidecek'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN