Seçime bir hafta kala zam sinyali! Ak Partili Akbaşoğlu açıkladı: Asgari ücretliye temmuz, emekliye nisanda...

Seçime bir hafta kala zam sinyali! Ak Partili Akbaşoğlu açıkladı: Asgari ücretliye temmuz, emekliye nisanda...

Yerel seçime bir hafta kala AK Parti'nin Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu'ndan zam sinyali! Akbaşoğlu canlı yayında duyurdu. Hem milyonlarca çalışanı hem de emeklileri ilgilendiriyor. Asgari ücretliye temmuz, emekliye nisanda...

AK Parti'nin Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, TGRT Haber canlı yayınında emekliler ve çalışanlar için önemli açıklamalarda bulundu. Seçimlerin ardından Meclis açılacağını belirten Akbaşoğlu, emeklilerin yaşadığı sıkıntıların giderilmesinin gündemlerinde olduğunu vurguladı.

ASGARİ ÜCRETE ZAM KONUSU GÜNDEME GELDİ

22 bin lira olmuştu! Net-brüt maaş tartışmasına son noktayı koydular: 'Temmuz ayında en düşük memur maaşı…' - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Akbaşoğlu, Haziran sonu veya temmuz başı itibarıyla emeklilerin ve çalışanların durumlarının iyileşesi için adım atılacağını belirterek "Haziran sonu, temmuz başı itibarıyla emeklilerimizin de çalışanlarımızın da duasını almaya devam edeceğiz. Durumlarını daha iyileştirecek adımları hep beraber atmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu haber, özellikle milyonlarca emekli ve çalışanı yakından ilgilendiriyor. Ayrıca asgari ücrete yapılacak olan zam konusu da gündeme geldi. Akbaşoğlu'nun açıklamaları, emeklilerin ve çalışanların yaşadıkları sıkıntıların hükümet tarafından dikkate alındığını ve konunun hükümet nezdinde değerlendirildiğini ifade etti.

'16 NİSAN İTİBARIYLA...'

AK Parti'li Akbaşoğlu: EYT ve sözleşmeli personel düzenlemesini aralıkta planlıyoruz - Son Dakika Gündem Haberleri

2024 yılının 'Emekliler Yılı' olarak ilan edildiğini belirten Akbaşoğlu, "2024 yılı ‘Emekliler Yılı’ olarak hükümetimiz tarafından ilan edilmiştir. Promosyonlarla bu konuda önemli adımlar atıldı. 16 Nisan itibarıyla inşallah Meclisimiz açılacak. Gündemimiz tabi ki emeklilerimizin yaşam şartlarını düzelteceğiz“ şeklinde konuştu.

Haziran sonu temmuz başı itibarıyla düzenlemelerin yapılacağını belirten Akbaşoğlu şöyle devam etti: "Haziran sonu temmuz başı itibarıyla, bu düzenlemeleri mutlaka yapmak suretiyle dualarını almaya devam edeceğiz. Onların alım gücünü artıracak, giderlerini azaltacak gerçekten durumlarını daha iyileştirecek adımları hep beraber atmaya devam edeceğiz. Ne gerekiyorsa yapacak olan, emeklilerimizin de çalışanlarımızın da söylemlerine kulak kabartan, onlarla dertlenen, onlarla yol yürüyen AK Parti’dir, Cumhur İttifakı'dır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN