Sedat Peker: Demirören yurtdışına kaçacak

Sedat Peker: Demirören yurtdışına kaçacak

"Deli Çavuş" isimli hesabından paylaşımlar yapan Sedat Peker, Demirören Grubu'na ilişkin paylaşımlarına devam etti. Peker, Demirören'in yurtdışına kaçacağını iddia ederek salı günü yeni bir paylaşım daha yapacağını açıkladı.

Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker sosyal medya hesabı Twitter'dan "Deli Çavuş" isimli hesabından paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Peker, geçtiğimiz günlerde Erdoğan Demirören'in Milangaz'a ve Rum asıllı Yorgi Papadolos'un tüm mallarına çöktüğünü ileri sürmüş 1980'lerde Yahudi cemaatini haraca başladığını iddia etti. Demirören'le ilgili iddialarına devam eden Peker, Demirören'in yurtdışına kaçmak için planlar yaptığını iddia etti. Salı günü Demirören hakkında yeni açıklamalar yapacağını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN