Erdoğan'ın koruma ekibinde görevliyken şehit olmuştu... Polis memuru Fırat Der sonsuzluğa uğurlandı

Erdoğan'ın koruma ekibinde görevliyken şehit olmuştu... Polis memuru Fırat Der sonsuzluğa uğurlandı

Şırnak'ta Erdoğan'ın koruma ekibinde görevdeyken, polis memuru Fırat Der trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Doğum gününde şehit olan 34 yaşındaki polis memuru Fırat Der'in cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle bugün toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibinde görevli olan ve Şırnak'ın İdil ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazası sonucu şehit düşen polis memuru Fırat Der’in cenazesi, Sarayköy Devlet Hastanesi morgundan alınıp, Atatürk Mahallesi Vatan Caddesi'ndeki ailesinin evine götürüldü. Şehit Der’in cenazesi, sirenler eşliğinde törenin yapıldığı Ağalar Camisi'ne gitti.

yeni-proje-4-001.jpg

Cenazede şehidin babası Cesim Der, annesi Serpil Der ve eşi Demet Der, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

yeni-proje-3-001.jpg

Demet Der, boynundaki kolyesine taktığı şehit eşinin yüzüğünü tören boyunca elinde tutup, öptü.

yeni-proje-1-004.jpg

Törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, Saadet Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, askeri ve emniyet erkanı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

yeni-proje-2-002.jpg

Şehidin cenazesi cuma namazının ardından İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun kıldırdığı cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığında toprağa verildi.

yeni-proje-5-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN