Son dakika! Adalet Bakanı Gül duyurdu: Tepki çeken tahliyelere HSK incelemesi

Son dakika! Adalet Bakanı Gül duyurdu: Tepki çeken tahliyelere HSK incelemesi

Son dakika haberi...Elmalı davasındaki tepki çeken tahliyeler ile ilgili Adalet Bakanı Gül, HSK sürecinin başladığını açıkladı: Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı.

Son dakika haberi...Elmalı davasındaki tepki çeken tahliyeler ile ilgili HSK incelemesi başlatıldı.

Twitter'dan paylaşımda bulunan Gül, şunları kaydetti: "Çocuklarımızın cinsel istismarına hiç kimse, hiçbir şekilde müsamaha göstermez; gösteremez. Yargı süreci devam ediyor. Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı."

NE OLMUŞTU?

Antalya'nın Finike ilçesinde iki kardeşin cinsel istismara uğradığı ile ilgili dava Ocak ayında görülmüştü. 3'üncü duruşmada tutuklu sanıklar serbest bırakılmıştı.

Bunun ardından çocukların yaşadıkları cinsel istismarı çizim ve yazı ile anlattığı görsellerin ortaya çıkmış, bu durum toplumda infiale neden olmuştu.

Sosyal medyada Elmalı Davası etiketi ilk sıraya gelirken, pek çok kesimden tahliyelere tepki gelmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN