AP'nin Kılıçdaroğlu desteğinden sonra Zafer Partisi'nden ilk açıklama

AP'nin Kılıçdaroğlu desteğinden sonra Zafer Partisi'nden ilk açıklama

Adalet Partisi’nin Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklamasının ardından Zafer Partisi’nden ilk açıklama geldi. Yapılan açıklamada “ATA İttifakı, ortak karar alma ve hareket etme tercihlerinden vazgeçmiştir” denildi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, öğle saatlerinde ATA İttifakı'nın eski bileşenlerinden olan Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında açıklama yapan ikiliden Adalet Partisi lideri Vecdet Öz parti olarak Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini bildirmişti.

AP’nin ‘Kılıçdaroğlu’na destek’ kararından sonra Zafer Partisi’nden ilk açıklama geldi.

Parti tarafından yapılan açıklamada, “Aziz Türk Milleti, Ata İttifakı, ortak karar alma ve hareket etme tercihlerinden vazgeçmiştir. Bugünden itibaren, taraflar sadece kendi adlarına karar alacaktır. Bu sebeple Zafer Partisi’nin kararını, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ, yarın saat 11.00’de düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN