Süleyman Özışık'ın cenaze programı belli oldu

Süleyman Özışık'ın cenaze programı belli oldu

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden gazeteci-yazar Süleyman Işık'ın cenaze töreni belli oldu. Özışık için Ataşehir'deki Mimar Sinan Camiisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılınacak.

İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün vefat eden 52 yaşında gazeteci-yazar Süleyman Özışık'ın cenaze töreni belli oldu.

Özışık, Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK HAKKINDA

1 Mart 1971'de Iğdır'da doğan Özışık, Kars'taki öğrenim hayatının ardından İstanbul'a gelerek çalışma hayatına başladı.

Özışık, medya dünyasına ise Akşam gazetesinde stajyer olarak adım attı. Ardından Milliyet gazetesinde 7 yıl boyunca çalışan Özışık, gazeteci ağabeyi Hadi Özışık ile birlikte internethaber.com adlı haber sitesini kurdu.

2005 yılında "sonsayfa.com" isimli haber sitesini online e-gazete platformu haline getiren Özışık, İnternethaber ile Türkiye Gazetesi'nde köşe yazarlığı ve televizyon kanallarında yorumculuk yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN