Tabela asılması yasaklanan Somali restoranı kapandı

Tabela asılması yasaklanan Somali restoranı kapandı

Haziran ayında polis ekipleri Somali kökenli vatandaşlar tarafından işletilen bir kafeye giderek, "Sizi burada istemiyoruz" demiş ve tabela açılışına engel olmuştu. Yaşanan olayı o dönem, DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, Meclis'e taşımış ve işletmeciye destek vererek bir polis amiriyle tartışmıştı. Yeneroğlu, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında restoranın kapandığını duyurdu.

Haziran ayında polis ekipleri Ankara Kızılay’da Somali kökenli vatandaşlar tarafından işletilen bir dükkana giderek “Sizi burada istemiyoruz. Herkes ikamet ettiği yerde olacak. Gidin Keçiören’de açın” demişlerdi. İşletmenin tabela açılışında da gerginlik yaşanmış tabela, rengi gerekçe gösterilerek beyaza boyatılmıştı. İşletmeciye destek olan DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu ile bir polis amiri tartışmış, polis Yeneroğlu'na “Ahlaksız sensin lan, lan sus, senin gibi tiplere ne olacağı belli. Adam gibi konuş” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

1450289.jpg

"3-5 GARİBANI DAHA EZMEYİ BAŞARDILAR"

Yeneroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan işletmenin kapandığını duyurdu. Yeneroğlu, "İktidarı bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyorum. Tam bir dünya liderliği örneği... Aylardır mücadele ettiler ve 3-5 garibanı daha ezmeyi başardılar. Ne kadar hukuk devleti olduğumuzu tekrar dünya aleme göstermiş oldular." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN