Davutoğlu'ndan Yeneroğlu'na destek: Türkiye polis devleti değil

Davutoğlu'ndan Yeneroğlu'na destek: Türkiye polis devleti değil

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, bir polisin DEVA Parti Milletvekili Yeneroğlu'na hakaret edip üzerine yürümesine "Ne emniyet mensubunun üslubu ne de sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama asla kabul edilemez. Türkiye polis devleti değil, hukuk devletidir!" sözleriyle tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde bir polis amirinin DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na "Ahlaksız, sus lan, senin gibi tiplere ne olacağı belli. Adam gibi konuş" diye hitap edip üzerine yürümesi kamuoyunda tepkilere yol açmıştı. Yeneroğlu'na yönelik yakışıksız tavra, hem muhalefet hem iktidar kanadından tepkiler gelirken Emniyet Genel Müdürlüğü, söz konusu olaydaki polise sahip çıkarak Yeneroğlu'nu hedef göstermişti.

Tepkilerin ardı arkası kesilmezken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

yy.jpg

'KABUL EDİLEMEZ'

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Milletvekili Sn. Mustafa Yeneroğlu ile emniyet mensubu arasında yaşanan müessif olayı bir kaç gündür takip ediyorum. Ne emniyet mensubunun üslubu ne de sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama asla kabul edilemez. Türkiye polis devleti değil, hukuk devletidir!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN