CHP'den DEVA Partili Yeneroğlu'na destek: Yakından takip edeceğiz

CHP'den DEVA Partili Yeneroğlu'na destek: Yakından takip edeceğiz

CHP'li Muharrem Erkek, bir polis memurunun hakaret edip üzerine yürüdüğü DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu'na destek vererek, "Demokratik Hukuk Devleti için birlikte yürüttüğümüz çalışmalar kararlılıkla devam edecek, bu konuyu da birlikte yakından takip edeceğiz" dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ankara Kızılay’da Somalililerin restoranlarına yönelik polis müdahalesiyle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na parmak sallayarak “Ahlaksız, lan sus, senin gibi tiplere ne olacağı belli. Adam gibi konuş” sözleriyle üzerine yürüyen polis amirinin uyarıldığı, Yeneroğlu hakkında da suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı.

Yeneroğlu, Emniyet’in açıklamasını "Hepimizin güvenliğinden sorumlu Emniyet Genel Müdürlüğü bir milletvekili ile ilgili düşmanca sözler kullanıp açıkça hedef gösterebiliyorsa bu ülkede kimsenin can güvenliği kalmamıştır" diye yorumlayarak İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü'nün derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

yy.jpg

'KONUYU YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ise sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımıyla Yeneroğlu'na destek verdi.

Erkek'in paylaşımı şu şekilde:

"İstanbul Milletvekilimiz Sayın Mustafa Yeneroğlu hiçbir ayrım yapmadan herkesin hak ve özgürlükleri için mücadele eden değerli bir hukukçudur. Demokratik Hukuk Devleti için birlikte yürüttüğümüz çalışmalar kararlılıkla devam edecek, bu konuyu da birlikte yakından takip edeceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN