Demokrat Partili Uysal'dan DEVA Partili Yeneroğlu'na destek: Kolluk mensubunun tavrı demokrasiye tecavüzdür

Demokrat Partili Uysal'dan DEVA Partili Yeneroğlu'na destek: Kolluk mensubunun tavrı demokrasiye tecavüzdür

Bir polis amirinin parmak sallayarak “Ahlaksız, lan sus, senin gibi tiplere ne olacağı belli. Adam gibi konuş” sözleriyle DEVA Partili Yeneroğlu'nun üzerine yürümesine tepkiler sürüyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Demokrat Parti lideri Uysal, "Yeneroğlu'na karşı işlenen tavır demokrasiye tecavüzdür” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Kızılay'da bir polis amirinin DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu'na yönelik “Ahlaksız, lan sus, senin gibi tiplere ne olacağı belli. Adam gibi konuş” sözlerine tepki gösterdi.

Uysal, sosyal medya hesabında bugün yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“AKP, bir ‘parti devleti/devlet partisi’dir. Her gün bu hükmü teyit eden onlarca olay oluyor. Son olarak bir kolluk mensubunun DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na karşı sözlü ve fiziksel tavrı, demokrasiye tecavüzdür; bir demokratik hukuk devletinde kabul edilemez.”

4815784.jpg

Deva Partili Mustafa Yeneroğlu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN