Emniyet'in Yeneroğlu açıklamasına Babacan'dan tepki: Erdoğan çık ve gerekeni yap

Emniyet'in Yeneroğlu açıklamasına Babacan'dan tepki: Erdoğan çık ve gerekeni yap

DEVA Partili Yeneroğlu ile emniyet amiri arasındaki tartışmanın ardından Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Yeneroğlu hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıklamıştı. EGM'nin açıklamalarına DEVA Partisi lideri Babacan'dan tepki geldi. Babacan, "Erdoğan çık ve gereğini yap. Bugün devlet kurumları vatandaşı tehdit ediyorsa bu; sen ve sana bağlı bakanın hukuk tanımazlığı yüzündendir." dedi.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ile emniyet amiri arasındaki tartışmanın ardından Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Yeneroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamasına DEVA Partisi lideri Ali Babacan'dan tepki geldi.

4815784.jpg

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan Babacan, "Bir polisin yaptığı edepsizliği ve hukuksuzluğu tüm Emniyet teşkilatına mal eden bu açıklama, ülkem adına bir utanç vesikasıdır! Sayın Erdoğan çık ve gereğini yap! Bugün devlet kurumları vatandaşı tehdit ediyorsa bu; sen ve sana bağlı bakanın hukuk tanımazlığı yüzündendir!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN