Tarım ve Orman Bakanlığı 1874 sözleşmeli personel alacak

Tarım ve Orman Bakanlığı 1874 sözleşmeli personel alacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlığın taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1874 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Alımların veteriner hekimden ziraat mühendisine, gıda mühendisinden destek personeline kadar birçok kadroyu kapsayacağı bildirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1874 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada personel alım sürecinin başlatıldığını duyurdu.

Bakanlık teşkilatını güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Yumaklı, "Bakanlığımızın gücüne güç katacak 1874 personel alımı sürecini başlatıyoruz. Ülkemizin dört bir yanında üretime ve üreticiye hizmet edecek yeni çalışma arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

PERSONEL TAŞRA TEŞKİLATINDA GÖREV YAPACAK

Yumaklı'nın paylaştığı bilgilere göre, personeller Tarım ve Orman Bakanlığının taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddesi kapsamında sözleşmeli olarak istihdam edilecek.

Alım yapılacak kadrolar şöyle sıralandı:

  • 645 veteriner hekim
  • 515 ziraat mühendisi
  • 239 destek personeli
  • 185 gıda mühendisi
  • 73 koruma ve güvenlik görevlisi
  • 60 büro personeli
  • 49 su ürünleri mühendisi
  • 45 harita mühendisi
  • 23 gemi adamı
  • 13 avukat
  • 9 laborant
  • 7 biyolog
  • 6 balıkçılık teknolojisi mühendisi
  • 5 kimyager

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN