Ummadık taş baş yardı! Herkesin korkulu rüyası yılanı bir darbeyle öldürdü... O anlar saniye saniye görüntülendi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Ummadık taş baş yardı! Herkesin korkulu rüyası olan yılanı tek hamleyle öldürdü. O anlar saniye saniye kaydedildi. Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizden de sıklıkla yılan ihbarları gelmeye devam ederken paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Görüntüleri izleyince ağzınız açık kalacak. Ummadık taş baş yardı. Dev yılanı tek darbeyle öldürdü. O anlar saniye saniye kaydedildi. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Büyük yılan istilası başladı!

gfgfgf-2023-07-22t115509-744.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Sosyal medyadan paylaşılan bir videoda ise kaydedilen görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dev yılanı tek hamlede öldürdü.

UMMADIK TAŞ BAŞ YARDI! DEV YILANI TEK HAMLEDE ÖLDÜRDÜ

Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte dünyanın her yerinden yılan vakası ihbarları gelmeye devam ederken paylaşılan görüntüler herkesi korkuttu. Dev yılan bu sefer kendisinden daha acımasız bir rakibe denk geldi.

GÖZÜNÜ KESİP ATTI...

Görüntülerde keskin bir gagalı bir kuşla savaşa giren dev yılan, mücadeleden mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Keskin gagalı kuş, yılanın gözünü kesip attı. Sonra saldırmaya devam etti. Yılan bu süre zarfı içerisinde kör olarak kuşla savaşmaya devam etti. O anlar anbean kaydedildi.

dffdfd-2023-07-22t115435-685.jpg

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakalarının da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırısına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN