Vatandaşlara Ramazan kredisi verilecek! Faiz oranı ve vade belirlendi: Nakde ihtiyacı olan o bankaların kapısında yatacak

Vatandaşlara Ramazan kredisi verilecek! Faiz oranı ve vade belirlendi: Nakde ihtiyacı olan o bankaların kapısında yatacak

Kamu bankaları Ramazan ayına sayılı günler kala ihtiyaç kredisi başvurularında kolaylık sağlıyor. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank ve PTT Bank, başvuru yapan vatandaşlara düşük faizli tüketici kredisi veriyor. Kamu bankaları kolay kredi imkanı sağlasa da başvurunuzun onaylanması için kredi puanınızın kritik seviyede olmaması gerektiğini belirtelim. İşte, kamu bankaları ihtiyaç kredisi başvuru sayfası...

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank uygun faizli ihtiyaç kredisi sunuyor. Ramazan ayı vesilesiyle kredi talebi artarken kamu bankaları kredi kolaylığı sağlıyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın Ramazan ayına sayılı günler kala güncellediği ihtiyaç kredisine başvurmanın birkaç yolu mevcut.

İhtiyaç kredisi için kamu bankalarının mobil uygulamalarını ve internet bankacılığı kullanmak mümkün. Kredi puanınız uygun olduğu takdirde online başvurular hızlıca sonuçlandırılıyor ve adınıza açılan hesaba anında para yatıyor.

Öte yandan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'nın şubelerine giderek ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

PTT İHTİYAÇ KREDİSİ NASIL ALINIR?

Bir başka kamu kurumu PTT Bank'tan Ramazan ayı öncesi ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar başvurularını cep telefonundan SMS mesaj aracılığıyla yapabilir.

İhtiyaç kredisi almak için T.C. kimlik numaranızı SMS mesaj ile göndermek yeterli.

PTT yazıp T.C. kimlik numaranızı yazdıktan sonra 3050'ye kısa mesaj atabilirsiniz.

18 yaşından büyük olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirdiği takdirde onay alır almaz PTT hesabından ya da şubesinden kredi tutarını çekebilir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURU SAYFASI

VAKIFBANK KREDİ BAŞVURU SAYFASI

HALKBANK KREDİ BAŞVURU SAYFASI

PTT BANK KREDİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN