Emeklilere promosyon müjdesi: Mart ayında geçerli! Bir banka daha promosyon tutarlarını güncelledi

Emeklilere promosyon müjdesi: Mart ayında geçerli! Bir banka daha promosyon tutarlarını güncelledi

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren vatandaşlara emekli promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli vatandaşların maaşına göre değişen promosyon tutarları, maaş arttıkça yükseliyor. Yapı Kredi Bankası da 2023 Mart emekli promosyon tutarlarını açıkladı. İşte, Yapı Kredi emekli maaşı promosyon ücretleri güncel...

Ülkemizde 13 milyon 700 bin emekliye ek olarak emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili yapılan kanun düzenlemesinin ardından emekliler kervanına 2 milyon 250 bin kişi daha eklenecek.

Emekli promosyon kampanyaları kapsamında bankalardan da peş peşe duyurular gelmeye devam ediyor. Emeklilerin yakından takip ettiği promosyon kampanya tutarları da maaşa göre farklılık gösteriyor. Yapı Kredi Bankası 2023 Mart ayına özel emekli promosyon tutarlarını paylaştı.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi Bankası'ndan alacağına dair taahhüt veren vatandaşlara 4 bin 500 TL'den başlayan ve maaş yükseldikçe 7 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor.

Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinde emekli promosyon kampanyası ile ilgili detaylı bilgiler bulunuyor. Emekli promosyon kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşların Yapı Kredi şubelerinden veya internet bankacılığı ile mobil uygulamasından maaş taşıma işlemi ve promosyon kampanyası başvurusu yapmaları gerekiyor.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

* 3 bin 500 TL altında maaş alan vatandaşlara 4 bin 500 TL

* 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında maaş alan vatandaşlara 5 bin 250 TL

* 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında maaş alan vatandaşlara 6 bin 750 TL

* 10 bin TL üzerinde maaş alan vatandaşlara 7 bin 500 TL

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN