"Tehdit ediliyorum artık konuşmayacağım" demişti: AK Partili Özlem Zengin'e DEVA'dan destek

"Tehdit ediliyorum artık konuşmayacağım" demişti: AK Partili Özlem Zengin'e DEVA'dan destek

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılmak için öne sürdüğü 6284 sayılı kanunun değiştirilmesi talebine AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin itiraz etmişti. Çok sayıda tehdit mesajı aldığını söyleyen Zengin, "Artık bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum" demişti. DEVA Partisi'nden AK Partili Zengin'e destek geldi.

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılım şartı olarak sunduğu 6284 sayılı kanun hakkında "Kırmızı çizgimizdir" diyen AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin 'yüzlerce tehdit mesajı' aldığını söylemişti. Zengin, "Yorgunum. Yalnızlıktan da yorgunum, camiamızın içinde bulunduğu durumu değerlendirirken de hüzün duyuyorum. Ben tartışılamaz demedim. Keşke daha insani, seviyeli, İslami bir ortamda tartışabilsek. Artık bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

ZENGİN'E DEVA PARTİSİ'NDEN DESTEK

AK Partili Özlem Zengin'e DEVA Partisi'nden destek geldi. DEVA Partili Sanem Oktar ve Mehmet Emin Ekmen sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptıkları paylaşım ile Zengin'e destek verdi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, "AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Özlem Zengin’e dayanışma duygularımı iletiyorum. Özlem Hanım’a yazılan çirkin sözlerin hedefinde hepimiz varız, bütün kadınlar var. Hep beraber göğüsleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

sanem-oktar.jpg
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar

"ENDİŞE VERİCİ"

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, "Hayatını partisi ve değerlerinin mücadelesine adamış, samimiyeti ve bağlılığı tartışılamayacak birine bu yoğunlukta tehdit endişe verici. Özlem hanımı yalnızlık hissine terk edip konuşmayanlar da bu saldırılardan sorumlu!" dedi.

mehmet-emin-ekmen.jpg
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN