Ünlü oyuncu milletvekili adayı oldu! Çukur dizisinde rol almıştı, bakın hangi partiden siyasete atıldı

Ünlü oyuncu milletvekili adayı oldu! Çukur dizisinde rol almıştı, bakın hangi partiden siyasete atıldı

Televizyon dizilerinin deneyimli ismi, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Birçok popüler yapımda rol alan ünlü oyuncu, İzmir'den milletvekili olmak için çalışmalara başladı. İşte, siyasete atılan o ünlü isim...

Seçim takvimin netlik kazanmasının ardından adaylık sürecine giren siyasi partiler, milletvekili adaylarını belirlemeye devam ediyor.

Son olarak adaylığını duyuran isim, bir döneme damga vuran 'Mahallenin Muhtarları' dizisindeki 'Behiye' karakteriyle tanınan Filiz Taçbaş oldu.

filiz-tacbas-hangi-dizilerde-oynadi-cukur.jpg

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

CHP İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyetimizin 100. yılında bir olabileceğimiz, tüm sorunların altından tek yumruk olarak kalkabileceğimiz... Vatanıma ve milletime yoldaş olacağım bir göreve adım atıyorum. CHP İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda yoluma devam edeceğim. Saygılarımla."

filiz-tacbas-chp-milletvekili-adayi.jpg

FİLİZ TAÇBAŞ KİMDİR?

1964 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

İlk kez 10 yaşındayken, Bilge Olgaç ile kamera karşısına geçti. Kariyerine uzun bir süre ara verdikten sonra sinema ve dizi çalışmalarına devam etti. Filiz Taçbaş'ın geniş izleyici kitlelerince tanınması, 1992 yılında 'Mahallenin Muhtarları' dizisiyle oldu.

Filiz Taçbaş, sanat hayatının yanı sıra, profesyonel bir tenis oyunculuğu yaptı. 2007 yılında yüksek puan elde ederek, milli takım elemelerine girdi, milli forma giyip, aynı zamanda gazetelerde tenisle ilgili yazılar yazdı.

Filiz Taçbaş, son olarak 2020-2021 yıllarında 'Çukur' dizisinde 'Süreyya Erdenet' rolüyle ekranlara geldi.

ÖZEL YAŞAMI

1964 doğumlu olan Filiz Taçbaş, 2023 yılı itibarıyla 59 yaşındadır.

2000-2011 yılları arasında Cahit Yavuz ile evli kaldı. 2002 doğumlu 'Selin' adında kızı vardır.

Filiz Taçbaş 1.65 metre boyunda, 56 kilo ve oğlak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @filiz.tacbas kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN