Kızılay iş ilanı yayınlandı, KPSS şartı yok! İş arayanlara yüksek maaşla Kızılay'da çalışma fırsatı

Kızılay iş ilanı yayınlandı, KPSS şartı yok! İş arayanlara yüksek maaşla Kızılay'da çalışma fırsatı

Kızılay personel alımı gerçekleştiriyor. KPSS şartı istenmeyen Kızılay iş ilanına başvurular sadece internetten alınıyor. Adaylarda aranan şartlar ve başvuru detayları da Kızılay iş ilanı içerisinde paylaşıldı. İşte, Kızılay personel alımı başvuru sayfası...

Kızılay bünyesinde istihdam edilmek üzere sağlık alanında çağrı merkezi personeli alımı yapılacak. Adaylarda aranan genel şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru tarihleri de belli oldu. Adaylarda KPSS puanı şartı aranmaksızın lise mezunu personel alımı yapılacak.

KIZILAY PERSONEL ALIMI HANGİ POZİSYONA YAPILIYOR?

Kızılay Sağlık A.Ş. biriminde İstanbul'un Asya Yakası'nda bulunan merkezde çağrı merkezi satış temsilcisi personeli alımı yapılacak. Kızılay personel alımı için bazı şartlar aranıyor.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adayların en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Tercihen sağlık sektöründen tecrübesi bulunan adaylar ve check-up satış ve kampanya tanıtımında deneyimi olan adaylar tercih edilecek.

Yapıcı ve pozitif iletişim becerisine sahip olmak gerekiyor. Dinamik ve gelişime açık adaylar aranıyor. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekiyor. Adaylara seyahat engelinin olmaması gerekiyor.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Kızılay bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan personel alımında adaylar, başvuru işlemlerini sadece basvuru.kizilaykariyer.com/52lk8va5wgulwnblhyssg8e5ks.job internet sitesi üzerinden yapabilir.

Adaylar, Kızılay Kariyer adresine kayıt olduktan sonra CV göndermeli. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylara daha sonra geri dönüş sağlanacak. Adaylarda aranan genel şartları sağlayanlar hemen başvuru yapabilir.

Kızılay personel alımı başvuruları 17 Mart 2023 tarihi itibarıyla başladı. Başvurular 17 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek. Adayların belirtilen bu süre içerisinde başvuru işlemlerine online olarak tamamlamaları gerekiyor. Adaylar için başvuru adresi iş ilanında yer alıyor.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN