O bankadan tüm kart müşterilerine 250 TL! Başvuru için son gün 24 Mart, kaçıran çok üzülür!

O bankadan tüm kart müşterilerine 250 TL! Başvuru için son gün 24 Mart, kaçıran çok üzülür!

Banka kampanyaları büyük ilgi görüyor. Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bütçeyi denkleştirmede zorlanan vatandaşlara, bir bankadan kaçırılmayacak kampanya duyurusu yapıldı. 24 Mart 2023 tarihine kadar bankanın kredi kartını kullananların hesaplarına 250 TL yatırılacak. İşte, kampanyanın detayları...

Vakıfbank, Worldcard ile 1-24 Mart 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapılan ilk 400 TL ve üzeri alışverişlere ve sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, toplam 250 TL Worldpuan hediye ediyor.

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda, alışverişlerin WORLD POS'larından yapılması gerektiği belirtildi.

VAKIFBANK'TAN 250 TL HEDİYE

Kampanyanın müşteri bazında geçerli olduğu belirtilerek, ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişlerin kampanyaya dahil olduğu, bir müşterinin kampanyadan en fazla 250 TL Worldpuan kazanabileceği paylaşıldı. Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişlerin sadece biri kampanyaya dahil olacak.

Kampanyaya katılmak için Vakıfbank'a kayıtlı cep telefonu numaranızdan GIDA yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635'e SMS gönderebilir veya Vakıfbank Mobil’de yer alan 'Cepte Kazan' üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

VAKIFBANK 250 TL KAMPANYASI ŞARTLARI

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecek.

Kampanya katılımınızı 1-24 Mart 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahil.

Kampanyaya BusinessCard'lar, Bankomat Kart'lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değil.

Ürün iadesi durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacak.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 28 Mart 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacak.

Worldpuan'ların son kullanım tarihi 27 Nisan 2023 olacak. Kullanılmayan Worldpuan'lar 28 Nisan 2023 tarihinde geri alınacak.

Cepte Kazan 'Durumunu Kontrol Et' - 'Geçerli Harcamalar' ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL.

Vakıfbank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahip.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN