YPG'li teröristi linçten Türk askeri kurtardı

YPG'li teröristi linçten Türk askeri kurtardı

Zeytin Dalı Harekatı'nın 8. gününde bölgeden sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Terör örgütü YPG işgalindeki Ali Bekki Köyü'nün TSK ve ÖSO operasyonuyla kurtarılması sırasında sağ ele geçirilen bir teröristi linç edilmekten Türk askerleri kurtardı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye  Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü PYD/PKK işgalindeki  Afrin ilçesinin kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünün kontrolünü sağladı.

10 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

TSK ve ÖSO birlikleri, Raco beldesine bağlı Ali Bekki köyünün yanı sıra; aynı beldedeki 740'ıncı nokta olarak bilinen bölgeyi ve örgütün bir eğitim kampını da ele geçirdi. Operasyonda 10'dan fazla terörist etkisiz hale getirildi.

Bölgeden gelen bir videoda ise sağ ele geçirilen teröristin köy halkı tarafından linç edilmek istenirken Türk askerleri tarafından kurtarıldığı görülüyor.  'Tamam ben Türk askeriyim' diyen Özel Kuvvetler askeri teröristi kalabalığın arasından teslim alıyor. ÖSO askerleri de kalabalığı yatıştırıyor.

İŞTE O ANLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN