Zinciri kırıp Edirne’den girdi! Trakya, Marmara ve… Gece yarısı bir basacak pir basacak

Zinciri kırıp Edirne’den girdi! Trakya, Marmara ve… Gece yarısı bir basacak pir basacak

Eyyam-ı Bahur sıcaklıkları ülkeyi terk ederken Balkanlar'dan gelecek serinlik Trakya'dan girerek Marmara'yı etkisi altına alacak. O günden itibaren havalar iyice serinleyecek.

Eyyam-ı Bahur sıcaklıkları ülkeyi terk ederken, Balkanlar'dan gelen serinlik Trakya üzerinden Marmara Bölgesi'ni etkisi altına almaya hazırlanıyor.

ÖĞLEDEN SONRA ETKİLİ OLACAK

Hava Forum twitter hesabı, sınırımızdaki zincirlerin şiddetli bir şekilde sallanmaya başladığını belirtti. Bugün öğleden sonra zincirin gücüyle kopacak ve tüm serinlik Trakya üzerinden Marmara'ya yayılmaya başlayacak.

Salı geceden itibaren poyrazın etkisiyle, "Üşüdüm" diyenlerin sayısında artış olacak. Halk arasında serinlemeyi dört gözle bekleyenler, Balkanlar'dan gelen serin rüzgarla birlikte rahat bir nefes alacaklar.opera-anlik-goruntu-2023-08-08-144613-twitter-com.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN