Halit Ergenç'ten Bergüzar Korel sitemi: Bana ihtiyacı yok

Halit Ergenç'ten Bergüzar Korel sitemi: Bana ihtiyacı yok

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, yeni dizisinde eşi Bergüzar Korel ile oynamak istediği yönünde çıkan iddialar sitem etti.

Halit Ergenç, yeni dizisinde eşi Bergüzar Korel ile oynamak istediği yönünde çıkan iddialara sitem etti.

Ferzan Özpetek’in “İstanbul Kırmızısı” filminde rol alan ve çekimlere katılan Halit Ergenç bir yandan da yeni dizisi Vatan Haini'ne hazırlanıyor. Ancak ünlü oyuncunun partneri kim olacak tartışmaları da hala son bulmadı.

YAPIMCIYA RAĞMEN AYNI İDDİA

Bergüzar Korel'den Cansu Dere'ye farklı isimler ortaya atıldı. Yapım şirketinin açıklamalarına rağmen, Ergenç'in eşi Bergüzar Korel ile birlikte rol almak istediği iddiaları devam etti.

"BANA İHTİYACI YOK"

Sonunda Halit Ergenç isyan etti. 46 yaşındaki oyuncu “Bir şey söylüyoruz ama bazı arkadaşlar lafı evirip çevirip öyle bir yere getiriyorlar ki ayıp oluyor. Bir yapımcı var, ben yapımcı değilim ki. Üstelik Bergüzar’ın böyle bir konuda bana ihtiyacı yok” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN