18-26 yaş arasına duyuruldu! 30 Nisan'a kadar bunu yapanlara para iadesi yapılacak

18-26 yaş arasına duyuruldu! 30 Nisan'a kadar bunu yapanlara para iadesi yapılacak

Sadece genç öğrencileri hedefleyen bir kampanya duyuruldu! Akbank, 18-26 yaş aralığındaki öğrencilere özel olarak düzenlediği kredi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya, sadece 6 gün boyunca geçerli olacak ve başvuru yapacak kişilerin ödemelerinde iade fırsatından yararlanabilecekler. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Genç öğrencilere yönelik bir kampanya haberi daha geldi! Akbank, 18-26 yaş aralığındaki öğrencilere özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, 30 Nisan'a kadar Akbank kartlarıyla oyun harcamalarını yapanlar, ödemelerinde iade fırsatından yararlanabilecekler. Banka, kampanya detaylarını internet sitesi üzerinden açıkladı ve genç öğrencilere oyun harcamalarında avantajlı bir seçenek sunuyor. Gençlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak düzenlenen kampanyalar, bankaların müşteri odaklı yaklaşımlarını gösteriyor ve genç neslin finansal ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli fırsatlar sunuyor.

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI DUYURULDU

akbank

Akbank, genç öğrencilere özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya, 18-26 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerine yönelik olarak 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen gençlerin, Akbank Mobil veya web sitesi üzerinden Üniversiteli Akbanklı programına başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Kampanya kapsamında, Steam ve Epic Games gibi oyun platformlarında Akbank kartlarıyla yapılacak harcamaların %50'si, toplamda ise 50 TL'ye kadar olan kısmı iade edilecektir. Maksimum indirim tutarı 50 TL ile sınırlıdır. Kampanya, Bireysel Axess, Wings, Axess Öğrenci Kartı ve Akbank Banka kartları ile yapılan ödemelerde geçerlidir, ticari kartlar ve Bank'O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, uygulama mağazalarından yapılan ödemeler kampanya kapsamında değildir.

Kazanılan indirim tutarı, 1-15 Mayıs tarihleri arasında harcama yapılan karta yansıtılacaktır. İptal ve iade işlemlerinde ise yüklenen indirim tutarı geri alınacaktır. Kampanya, chip-para kullanılarak yapılan alışverişleri kapsamamaktadır.

Kampanya, dijital platformların üyelik şartları ve fiyatlama politikaları ilgili marka ve kurumların yetkisindedir ve Akbank T.A.S. bu platformların üyelik ve ücret politikaları ile kampanya süresince yapılacak değişikliklerden sorumlu değildir. Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma veya kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN