5 yıllık ilişkisini noktalamıştı! Onur Ünlü'den ayrılan Hazar Ergüçlü aşkını ilan etti: Yeni sevgilisi bakın kim çıktı

5 yıllık ilişkisini noktalamıştı! Onur Ünlü'den ayrılan Hazar Ergüçlü aşkını ilan etti: Yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı 5 yıllık ilişkiyi geçtiğimiz aylarda sonlandıran ünlü oyuncu Hazal Ergüçlü, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun yeni sevgilisi bakın kim çıktı.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak bir döneme damga vuran 'Kuzey Güney' adlı dizide canlandırdığı 'Simay Canay' karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz aylarda ünlü yönetmen Onur Ünlü ile 5 yıllık birlikteliğini noktalayarak sürpriz bir ayrılığa imza atan ünlü oyuncunun yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Son olarak Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, yapımını Saner Ayar'ın üstlendiği, senaryosu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali ve Volkan Kocatürk'ün oturduğu, başrollerinde ise Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel ve Mert Denizmen'in rol aldığı 'Hayat Bugün' adlı dizide 'Doç. Dr. Suzan Mayer' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi herkesi şaşırttı.

AŞKINI İLAN ETTİ

Geçtiğimiz aylarda kendisinden 19 yaş büyük Onur Ünlü ile yaşadığı 5 yıllık ilişkiyi sonlandıran Hazar Ergüçlü, ayrılığın ardından "Evet, ayrıldık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama beş yıllık bir yıpranma yaşandı. Onur hala her şeyim, ailemden biri gibi, arkadaşlığımız devam ediyor." açıklamasında bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Ünlü oyuncu , Jakuzi grubunun solisti Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açtı. Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından Soyocak ile oldukça samimi pozunu paylaşarak aşkını ilan etti. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi, Lionel Messi'ye benzerliğiyle ağızları açık bıraktı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN