8 yıllık bekleyiş mutlu sona ulaştı! Çağla Şikel aşk itirafı geldi! “Mutluyuz”

8 yıllık bekleyiş mutlu sona ulaştı! Çağla Şikel aşk itirafı geldi! “Mutluyuz”

Emre Altuğ ile olan birlikteliğine 2015 yılında sonlandıran Çağla Şikel 7 yıllık evliliğin ardından uzun bir süre aşka küstü.8 yıldır gönlünü kimseye açmayan güzel oyuncu sonunda aradığı aşkı buldu. Doludizgin ilişkisine devam eden Çağla Şikel Nail Gönenli ile bir Mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü manken, ilişkisinin detaylarını paylaştı. İşte Çağla Şikel'in o açıklamaları…

Yeni aşk iddiaları ile sık sık gündemde yer alan Çağla Şikel geçtiğimiz haftalarda Edis Görgülü ile anıldı. Basın mensuplarının "Ne zaman yanınızda birisini göreceğiz?" sorusunu gördüğünüz zaman görmüş olursunuz yanıtı ile cevaplandıran Çağla Şikel, birliktelik yaşadığını saklamayacağını ifade etti. İlişkisini kimseden saklamayacağını ve insanlarla tanıştıracağını ifade eden güzel manken şu an öyle bir şey yok açıklamalarıyla yoluna devam etti. Çağla Şikel'in 8 yıllık yalnızlığı Mutlu sona ulaştı. Çağla Şikel gönlünü Nail Gönenli'ye kaptırdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şikel, ilişkisi hakkında merak edilenleri yanıtladı. İşte Çağla Şikel'in o açıklamaları…


İLİŞKİMİ SAKLAMAM


Uzun süredir hayatında kimseyi almayan Çağla Şikel, sık sık yeni aşk iddiaları ile gündeme geliyordu. Ünlü mankene sürekli "Yanınızda kimseyi göremiyoruz?" soruları yöneltilirken Çağla Şikel ise "Evet, demek ki olmuyordur" yanıtını vermişti. Muhabirlerin biz mi sizi görüntüleyemiyoruz? sorusuna yanıt veren güzel oyuncu ise ilişkisini asla saklamayacağının altını çizdi.
cagla-nail.jpg


Geçtiğimiz haftalarda Kuruçeşme'de görüntülenen Çağla Şikel, Avukat Nail Gönenli ile birlikte objektiflere yansıdı. Uzun zamandır adı aşk dedikoduları ile gündeme gelen Şikel, ilk kez iddiaları yalanlamayıp Gönenli ile bir mekanda doyasıya eğlendi.

TEKRAR BİR ARAYA GELDİLER


Yeniden İstanbul gecelerinde görüntülenen çift bu kez de Emirgan'da sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenirken kameralara yansıdı. Daha sonra Avukat Nail Gönenli'nin Arnavutköy'deki evinde görüntülenen Çağla Şikel’in sonunda aşkı bulduğu iddia edildi.
Avukat Nail Gönenli’yi yakalayan muhabirler ise aşk sorularını yöneltirken Gönenli ise sadece teşekkür ederim demek de yetindi. Muhabirlere sitemini dile getiren Nail Gönenli “Evimize giriyoruz. Evin içine kadar da gelmezsiniz herhalde” sözlerine dile getirdi.

cagla-sikel-sevgili.jpg

İLİŞKİMİZ GÜZEL İLERLİYOR


Ünlü manken Çağla Şikel ve Avukat Nail Gönenli ilişkisi hız kesmeden devam ederken çift önceki akşam Etiler'de kameralara yakalandı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Çağla Şikel, "İlişkimiz çok güzel gidiyor. Mutluyuz" diyerek ilişki iddialarını onayladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN