9 ayda öyle para harcadılar ki duyanlar inanamadı! Uzmanlar Hande Erçel Hakan Sabancı aşkının maliyetini hesapladı

9 ayda öyle para harcadılar ki duyanlar inanamadı! Uzmanlar Hande Erçel Hakan Sabancı aşkının maliyetini hesapladı

Son dönemin en gözde çiftlerinden olan Hakan Sabancı ile Hande Erçel uzun bir süredir dolu dizgin aşk yaşıyor. İkili hakkında sık sık çarpıcı haberler çıkmaya devam ederken gelen son bilgi herkesi şoke etti. Ülke ülke gezen Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftinin harcadığı parayı görünce gözlerinize inanamayacaksınız. 9 ayda öyle para harcadılar ki duyanlar inanamadı! Uzmanlar Hande Erçel Hakan Sabancı aşkının maliyetini hesapladı. İşte 9 ay için ödedikleri servet...

Çapkınlıklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Hakan Sabancı uzun bir süredir güzel oyuncu Hande Erçel ile dolu dizgin aşk yaşıyor. İlişkileriyle herkesi kıskandıran çift hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılırken gelen son haber herkesi şoke etti. Ülke ülke gezen Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftinin 9 ayda ödediği parayı görünce ağzınız açık kalacak. Uzmanlar Hande Erçel Hakan Sabancı aşkının maliyetini hesapladı. 9 ayda öyle para harcadılar ki duyanlar inanamadı!

9 AYDA GEZİLMEDİK ÜLKE BIRAKMADILAR

9 aydır sevgili olduğu Hakan Sabancı ile tüm dünyayı turlayan Hande Erçel, gündemden düşmek bilmiyor. Çıkan iddialara göre, iki sevgilinin sadece seyahat için servet harcadıkları konuşuluyor. Erçel ve Sabancı çifti tam 9 ayda Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Yunan adalarına ve New York'un altını üstüne getirdi.

gfgf-34.jpg

ÖYLE BİR PARA HARCADILAR Kİ DUYANLAR İNANAMADI!

Çiçeği burnunda çiftin bu kadar ülkeyi gezmesi herkesi şaşırtan ortaya çıkan maddi maliyet merak konusu oldu. Konuyla ilgili öğrendiği bilgileri aktaran Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, şunları söyledi:

"Dün gittiğim restoranda, arka masamda oturanların, Hande Erçel'in New York'ta kışlık gardırobunu düzdüğü, faturayı da Hakan Sabancı'nın ödediği haberimi konuştuklarını duyunca kulak kesildim. Benim haberimle birlikte, aşıkların basına yansıyan tatillerini sıralayıp 'Hakan Sabancı bu tatiller için en az 30 milyon lira harcamıştır' dediler. Turizmci olduklarını sandığım grubun, 9 aylık Hande Erçel aşkının Hakan Sabancı'ya maliyetini, 30 milyon lira olarak hesaplamasına şaşırdım ve "O kadar değildir" dedim!

gfgf-33.jpg

ELBİSELERİN PARASINI BİLE O VERMİŞ...

Ama sonra, martta Paris ile başlayıp ve Kuzey Işıkları'nı izlemek için Finlandiya'ya, Boçelli konseri için Danimarka'ya, Milano'ya, Floransa'ya, Cannes'a, Coldplay konseri için tekrar Milano'ya, Portofino'ya, Yunan adalarına ve New York'a gittiklerini düşününce hak verdim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN