Acun Ilıcalı’ya polis operasyonu! Fragmanda olanlar görenleri şaşkına çevirdi: “Ben böyle bir şey görmedim”

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın başına gelenler görenleri, duyanları adeta şaşkına çevirdi. Yapılan polis operasyonunun Survivor fragmanlarına yansıması gündem olurken, Ilıcalı birçok tuhaf şey yaşadığını ama böyle bir şey görmediğini açıkladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

TV8’in uzun yıllardır yayınlanan ve televizyonun en çok izlenen programlarından biri olan Survivor, bu yıl All Star ekibiyle yeniden izleyici karşısına geçti. Bu yıl da oldukça iyi bir başlangıç yapan program yayınlandığı günlerde en çok izlenenler arasına girmeyi başarıyor.

Milyonlarca kişi tarafından izlenen Survivor, bu akşam MasterChef Türkiye finali nedeni ile yayınlanmazken ekranlarda Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümün fragmanı verildi. Fragmanda yaşananlar ise görenleri resmen şaşkına çevirdi. Acun Ilıcalı’nın konseyde söyledikleri gündeme damga vurdu.

yeni-proje-31.jpg

POLİS OPERASYONU YAPILDI

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, yarışmanın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı konseyde Survivor ekibine polis operasyonunun yapıldığını açıkladı. Ilıcalı, söz konusu duruma ilişkin olarak şunları söyledi:

"Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almışlar."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN