'Aile' dizisinde yer yerinden oynayacak! Sürpriz transfer! Reytingleri silip süpürecek!

'Aile' dizisinde yer yerinden oynayacak! Sürpriz transfer! Reytingleri silip süpürecek!

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan 'Aile' dizisi sürpriz bir transfere imza attı. Kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizinin reyting rekorlarını silip süpürmesi bekleniyor.

7 Mart'tan bu yana Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, yapımcılığını AY Yapım'ın üstlendiği, başrolde ise Serenay Sarıkaya ve KIvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı 'Aile' dizisi sürpriz bir transfere imza attı.

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan ve kısa süre içerisinde geniş bir hayran hayran kitlesine ulaşan 'Aile' dizisi sürpriz bir transfer gerçekleştirdi.

Son olarak Selin Şekerci ve Ayda Aksel'in katıldığı diziye bu kez de Fikret Reyhan’ın yönettiği “Cam Perde” filmiyle İstanbul Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nü kazanan Alper Çankaya dahil oldu.

Çankaya'nın Aile dizisine 16. bölüm ile katılacağı öğrenildi. Çankaya'nın Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat verdiği 'Aslan' karakterinin Adana’dan gelen kuzeni "Bedri" karakterine hayat vereceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN