Aile dizisine Kıvanç Tatlıtuğ'u bile sollayacak isim! Aslan'ın kuzeni belli oldu, genç kızlar ağzı açık izleyecek

Aile dizisine Kıvanç Tatlıtuğ'u bile sollayacak isim! Aslan'ın kuzeni belli oldu, genç kızlar ağzı açık izleyecek

Show TV’nin sevilen dizisi Aile’ye Kıvanç Tatlıtuğ’u bile sollayacak bir isim dahil oldu! Aslan Soykan’ın kuzenini oynayacak isim belli oldu… Genç kızların ağzı resmen açık kalacak. İşte Aile dizisinin yeni ismi…

Her hafta Salı akşamları izleyici karşısına çıkan Aile dizisi yeni bir haberle gündeme geldi. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile izlenen Aile, yeni transferi ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek. Yeni isim görenleri, duyanları resmen şaşkına çevirecek. Resmen Kıvanç Tatlıtuğ’u sollayacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

AİLE DİZİSİNDE YENİ İSİM

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler gibi isimlerin yer aldığı Aile, her hafta Salı akşamları Show TV’de izleyici karşısına çıkıyor. Diziye yakın zamanda dahil olacak isim Aslan’ın kuzeni ise merak edilen konular arasında yer alıyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre o isim belli oldu.

yeni-proje-004.jpg

ÜNLÜ OYUNCU ARTIK AİLE DİZİSİNDE

Fikret Reyhan’ın yönettiği “Cam Perde” filmiyle İstanbul Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nü kazanan Alper Çankaya “Aile” dizisinin ekibine dahil oldu.

yeni-proje-1-003.jpg

Alper Çankaya’nın 16. bölümden sonra Aslan Soykan’ın Adana’dan gelen kuzeni Bedri rolü ile diziye dahil olacağı bilgisi paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN