Aldatmak dizisi ne zaman başlıyor? Aldatmak dizisi konusu ve oyuncuları

Aldatmak dizisi ne zaman başlıyor? Aldatmak dizisi konusu ve oyuncuları

ATV ekranlarında yeni başlayacak olan Aldatma dizisinin tanıtımı yayınlanmaya başladı. Eylül ayında dizi sezonu açılırken yeni yapım olan Aldatma'nın ne zaman başlayacağı merak edilmektedir. Aldatma dizi konusu nedir? Aldatma dizi oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Zengin oyuncu kadrosuna sahip olan Aldatma dizisinin ilk tanıtımı geldi. TIMS&M Productions yapımı olan dizinin kadrosunda yer alan oyuncularda başarısı ile dikkat çekti. ATV ekranlarında yer alacak olan Aldatma dizisinin konusu ve oyuncuları internet üzerinden araştırılmaya başlanması üzerine ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Aldatmak Dizisi Oyuncuları

Ercan Kesal, Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu’nun oynayacak. Dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler şu şekilde; Eda Özel, Semih Erken, Masal Ayşe Gencer, Batuhan Sel, Canan Ürekil, Arda Atak, Burak Acar, Neyra Kayabaşı, Esin Alpogan, Kerem Müsligil, Merve Altınkaya, Burcu Söyler, Hatice Deniz, Meltem Baytok, Cem Sürgit, Asena Girişken, Feyza Sevil Güngör, Caner Şahin, Yusuf Çim ve Cem Bender.

Aldatma dizisi oyuncuları

Aldatmak Dizisi İlk Bölüm Tanıtımı

ATV ekranlarında başlayacak olan Aldatma dizisinin yapımcılığını üstlenen Burak Sağyaşar ve Timur Savcı olurken yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu, senaryosunda Yıldız Tunç kaleme almaktadır. Heyecanla beklenen dizi Aldatma'nın ilk bölüm tanıtımını https://www.youtube.com/watch?v=XHrBEhwDilQ bu adres üzerinden izleyebilirsiniz.

Aldatma Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Yeni sezonda başlayacak olan Aldatma dizisinin ilk bölüm tanıtımı yayınlanırken ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. Dizinin ilk bölümü ise 22 Eylül 2022 Perşembe saat 20.00'da ekranlarda yer alacaktır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN