Altın Kelebek ödül töreninde ödüller sahibini buldu

Altın Kelebek ödül töreninde ödüller sahibini buldu

47. Pantene Altın Kelebek ödülleri töreni yapıldı. Çağla Şıkel ve Cem Davran sunumuyla ekrana gelen törende kazananlar, ödüllerine kavuştu.

Altın Kelebek Ödül töreni yapıldı. Cem Davran ve Çağla Şikel sundu. En iyi kadın oyuncu ödülü TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisindeki rolleri ile Ezgi Mola ve Merve Dizdar aldı.

ezgii.jpg

En iyi erkek oyuncu ödülünü ise TRT'deki Teşkilat dizisi oyuncusu Çağlar Ertuğrul aldı.

caglar.jpg

Yılın en iyi dizisi ödülünü Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız'ın oldu.

camdakii.jpg

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, en iyi gündüz kuşağı programı ödülünü ve en iyi sunucu ödülünü ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sunucusu Müge Anlı aldı. En iyi erkek sunucu ödülünü ise Acun Ilıcalı aldı. Ilıcalı ödülünü kızlarına adadığını söyledi.

Pantene Altın Kelebek ödülünde Demet Özdemir, Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülünü, Ahsen Eroğlu'na verdi. Aynı katagoride diğer ödülleri Cemre Baysel ve Melis Sezen aldı.

Yaşam Boyu Onur Ödülü İbrahim Tatlıses'e verildi. En iyi Proje Albümü ödülünü Oğuzgan Koç, Sezenli Şarkılar projesiyle Emir Ersoy'a verildi. En İyi Rap Sanatçısı Ödülü ise Sefo'nun oldu.

aycaa.jpg

Pantene Altın Kelebek En İyi Romantik Komedi dizisi Kadın oyuncusu Ayça Ayşin Turan'a verildi. Aynı katagorinin Erkek Oyuncu ödülünü Aytaç Şaşmaz aldı. En İyi Romantik Komedi Dizi Ödülünü FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin oldu.

En iyi Kadın Haber Sunucusu Ödülünü Nazlı Çelik aldı. Ödül konuşmasında son yıllarda kadın şiddeti içeren haberlerin fazlalığından şikayet eden Çelik, aldığı ödülü, vurulan, ezilen, hor görülen, öldürülen kadınlara ithaf etti.

En İyi Haber Sunucusu Ödülünü ise Deniz Bayramoğlu kazandı. Yılın En İyi Yönetmeni ödülü Masumlar Apartmanı ile Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali'nin oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN