Avşar: Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil

Avşar: Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil

Şarkıcı Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde İbrahim Tatlıses'in 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülmesiyle ilgili 'kadına şiddet' tepkilerine ilişkin görüşlerini dile getirdi. İbrahim Tatlıses'in mesleki anlamda sonuna kadar hak ettiğini ve özel hayatıyla bir arada tutulmaması gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde geçmiş yıllarda adı 'kadına şiddet'le meydana gelen şarkıcı İbrahim Tatlıses, 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülmüştü. Jürinin bu kararı, birçok tepkiye yol açmıştı.

Şarkıcı Hülya Avşar, tepkilere yönelik sorulan sorulara yakın dostu Tatlıses'i destekleyen yanıtlar verdi.

Kimsenin sütten çıkmış ak kaşık olmadığını dile getiren Avşar'ın yanıtı şöyle:

"İbrahim mesleki anlamda bunu sonuna kadar hak ediyor. Özel hayatıyla bir arada tutulmamalı. Herkesin kendine göre hataları var. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. İbrahim mesleki anlamda bunu sonuna kadar hak ediyor. Özel hayatıyla bir arada tutulmamalı. Bana göre Türkiye’de gelmiş geçmiş en büyük ses."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN