Aşk hayatınızı değiştirecek test: Bir kalp seç partnerinin seni nasıl gördüğünü öğren...

Aşk hayatınızı değiştirecek test: Bir kalp seç partnerinin seni nasıl gördüğünü öğren...

Bu eğlenceli rahatlatıcı test ile bir ilişkide nasıl davrandığınızı kolayca belirleyebilirsiniz. Partnerinizin sizi nasıl gördüğünü , ne kadar tutkulu ve romantik olduğunuzu öğrenin. Tek gereken beğendiğiniz kalbi seçmek ve test sonucunu okumak.

1 NUMARALI KALP: SAKİNLİĞİNİZ SİZE KAZANDIRIYOR

Çevrenizdekiler üzerinde sakinleştirici bir etkiniz var. Bir partnerde güven ve sadakat sizin için önemlidir ve yeni bir kişiye açılmanız biraz zaman alır.

Ama bir kez kalbini birine açtığında, inanılmaz derecede sadık olursun. Hem de bu sadakatiniz umutsuzca olur.

2 NUMARALI KALP: GİZEMLİ BİR AŞIKSIN

Her taraftan saran sarmalayan ve baştan çıkarıcı bir insansınız ve gerçek doğanızı nadiren ortaya çıkarıyorsunuz. Gizeminizle sarhoşsunuz ama asla çok fazla vermemeye çalışın.
Bu şekilde kendinizi her zaman acıdan korursunuz. İnsanlar gizemli çekiciliğinize doyamıyor.

kalp.jpg

3 NUMARALI KALP: KORKUSUZCA SEVİYORSUNUZ

Uzun zamandır ideale yakın bir ilişkiyi yürütüyorsunuz. Romantik peri masallarında olduğu gibi kendinizi sevdiğinize adanmışsınız . Geceleriniz çiçeklerle, mumlarla dolu ve birbirinizin gözlerinin içine bakıyorsunuz.

Sana ne kadar tanıdık bir manzara. Bir ilişkide kendiniz sevginizi sonuna kadar verirsiniz ve aynısını partnerinizden de beklersiniz. Sonunda da senin alacağın şey tam olarak bu olacaktır.

4 NUMARALI KAPI SEN TUTKULU BİR AŞIKSIN

Fiziksel ve ruhsal olarak yoğun bir yaşam sürüyorsunuz ve hayatınızı her zaman tutkuyla dolduruyorsunuz. Güçlü bir enerji yayıyorsunuz ve her şeyi her zaman kontrol altında tutuyorsunuz. Partneriniz de tam da bunun için sizi seviyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN