Banyo aynanıza diş macunu sürün mucizeye tanık olun! Otellerin sır gibi sakladığı yöntemi açıklıyoruz

Banyo aynanıza diş macunu sürün mucizeye tanık olun! Otellerin sır gibi sakladığı yöntemi açıklıyoruz

Hemen hemen hepimizin evinde genellikle banyo aynalarında sıcak bir duş sonrası buğulanma meydana gelir. Silindiğinde iz bırakan, silinmediğinde de işimize yaramayan aynalardaki bu durum oldukça can sıkıcı. Peki buğulanan aynalardan en pratik nasıl kurtulabiliriz?

Aynalar birçok nedenden dolayı evinize harika bir katkı olabilir ve pek çok şekilde kullanılabilirler. Bazıları banyonuzdaki lavabonun üstündeki veya yatak odanızdaki boy aynası gibi tamamen pratik olsa da, diğerleri odayı daha büyük göstermek, ekstra ışık getirmek veya odanıza şık bir dokunuş eklemek için kullanılabilir. Soğuk bir sabahta sıcak bir duş almanın çok keyifli olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Ancak dışarı çıktığınızda buğulanmış bir banyo aynasıyla uğraşmak da aynı derecede sinir bozucu olabilir. Aynaların buğulanmasını önlemek için aynalarınızı temiz tutmaya çalışmak inanılmaz derecede rahatsız edici olabilir. Makyaj yapıyorsanız veya hemen ardından banyo aynasını kullanarak tıraş oluyorsanız, bu önemli bir rahatsızlık olabilir. Bu basit tekniklerle, banyonuz buharlaştığında aynanızdaki buğuyu kolayca giderebilirsiniz.

BANYO AYNANIZA DİŞ MACUNU SÜRÜN MUCİZEYE TANIK OLUN! OTELLERİN SIR GİBİ SAKLADIĞI YÖNTEMİ AÇIKLIYORUZ

Diş macununun dişlerinizi pırıl pırıl temiz tutacağı bir sır değil, ama bu popüler ürünün aynı zamanda harika bir temizlik maddesi olduğunu biliyor muydunuz? Bu doğru, temizlemesi zor lekeleri çıkarmaktan banyo aynalarının buğusunu gidermeye kadar, diş macunu bir dizi ev kullanımına sahiptir. Diş macununun duştan önce bile camın buğusunu gidermek için kullanılabileceği ortaya çıktı! Banyo aynalarının buğulanmasını önlemek için diş macununu sulandırarak bir bez yardımıyla aynaya sürün. Duş aldığınız esnada aynanızın buğulanmadığını göreceksiniz. Diş macunu buğu önleyici olarak çalışacak ve bir sonraki duşunuzda aynanızın buğulanmasını önleyecektir. Bu uygulaması kolay ve kesinlikle harika!

heres-how-to-use-toothpaste-to-transform-your-mirrors-1626205573.webp

Diş macununun yanı sıra tıraş kremi, çamaşır deterjanı ve sabunun (hepsi aynalarınızdan buğulanmayı uzaklaştırmak için kullanılabilir) yüzey aktif maddeler olduğunu, yani su yoğuşması parçacıklarının oluşmasına izin vermeyeceklerini açıklar. Bu parçacıklar aynaya yapışamadığı için sis oluşmaz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN