"Beni çöp gibi ortaya attılar!" Aleyna Tilki'den sektörü ayağa kaldıracak sözler: Prodüktörümü bıçakla ortadan ikiye böldüler

Güçlü sesi ve dikkat çeken tarzıyla sürekli gündeme gelen Aleyna Tilki Cüneyt Özdemir'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Tilki, "Korkmuyorum" diyerek yaşadıklarını anlattı. Cüneyt Özdemir ise Tilki'nin sözlerine karşılık "Savaş muhabirliği yaptım bu kadar tehlike atlatmadım" yanıtını verdi.

Şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" sözleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bu açıklaması magazin gündeminde adeta bomba etkisi yaratmıştı.

tilfh.jpg

Cünet Özdemir'in Kenan Taş'la birlikte gerçekleştirdiği YouTube'da yayınlanan Yılbaşı Özel programına konuk oldu. İşlerinin engellendiğini söyleyen genç şarkıcı bu yıl sadece 5 konser verdiğini de açıkladı. Cüneyt Özdemir ise genç şarkıcının açıklamasının ardından "Sektörel bir sıkıntı yaşıyorsun en az 100 konser vermen lazım" dedi.

"BENİ BİR ÇÖP GİBİ ORTAYA ATTILAR"

Aleyna Tilki sözlerine şöyle devam etti: "Sektörel bir baskı var, benim küfrümü üstüne alınanlar bile piyon. Birileri benim sahne yapmamı istemiyor. Sektörü domine eden insanlar, başka sanatçıları da kayırmak için ben açıkcası... Çok canımı sıkarlarsa başıma nelerin geldiğini de anlatacağım, kaç kere ölümden döndüm, sahnede hiç kimse canımı umursamadı, beni bir çöp gibi ortaya attılar" dedi.

tilki.jpg

"KONSERİMDE BOMBA PATLADI"

Genç popçu konuşmasından sonra ölüm tehdidi aldığını da açıkladı. "Ben konuştuğum için bana korku vermeye çalışıyorlar, ben korkmuyorum, konserimde bomba da patladı, prodüktörümü kasap bıçağıyla ortadan ikiye de böldüler, gözümün önünde bir tane adamın bacağı da koptu, sahneye bıçakla biri de atladı... Canımı ortaya atıp çıkardılar saatlerce uykusuz çalıştım" dedi.

tikgdfg.jpg

Olanları dinleyen Özdemir ise kendini tutamayarak güldü ve "Savaş muhabirliği yaptık bu kadar tehlike atlatmadık ya" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN